Blog

Nieuwe routes in Noord Twente

Nieuwe routes in Noord Twente

In Noord Twente ligt het prachtige gebied Dal van de Mosbeek, dat beheerd wordt door Landschap Overijssel. Een schitterende glooiende regio, vlak tegen de Duitse grens, met bronnen, watermolens en bijzondere flora met veel wandel en fietsmogelijkheden. Bij het informatiecentrum over de ontstaansgeschiedenis van dit gebied, ‘IJS & Es’ kun je een geschikte wandelroute uitzoeken van één van de routes die ook te vinden zijn op de app ‘wandelen in Overijssel’ of via de website van Landschap Overijssel.
Op dit moment ben ik, samen  met een vrijwilliger, nieuwe routes aan het invoeren en updaten in ons routesysteem, zodat je in de komende voorjaarsweken weer optimaal kunt genieten van allerlei mooie wandelingen. Op zondag 9 mei organiseer ik een wandeling in Dal van de Mosbeek.
Kijk voor meer informatie en andere wandelactiviteiten op de agenda.

-