Profiel

Mijn bedrijfsnaam grollevrouw is lang geleden als een soort grapje ontstaan, omdat ik als enige zus in een gezin ben opgegroeid met zes grollemannen. Door sommige vrienden werd ik als grollevrouw aangesproken, en toen ik in 2008 als zzp’er begon, was dat de eerste naam die me te binnen schoot.
Iets waar ik aan gehecht ben kan ik niet zo makkelijk loslaten en dat geldt ook voor grollevrouw, die ik als bedrijfsnaam zo gehouden heb.
Als voormalig docent bewegingsonderwijs ben ik op m’n best als ik, bij voorkeur buiten, in beweging ben. Dat kan wandelend, langlaufend, of een mooie fietstocht zijn. Ik hou van kampvuur maken en kamperen, maar wordt ook erg blij van mooie logeerlocaties met heerlijke lokale maaltijden. Buiten zijn, bewegen, lokale producten en duurzaamheid zijn mijn stokpaardjes. De projecten waar ik op dit moment mee bezig ben, routes bij Landschap Overijssel, lokale producten voor Puur voor de Smaak en reisleider bij SNP Natuurreizen, combineer ik in een aantal kleinschalige wandel-meerdaagsen bij mijn buitenhuis in de Franse Vercors. Ik vind het erg leuk om mensen te ontvangen in een gebied waar ik zelf regelmatig kom, en blij van wordt. Zie voor data de agenda.