Project

Buitenactiviteiten in Overijssel en Vercors

Buitenactiviteiten in Overijssel en Vercors

In de Franse Vercors heb ik een heerlijk buitenhuis waar ik je graag voor uitnodig om die streek te komen bekijken en proeven. Ik organiseer daar wandelweken waarbij je zelf de accommodatie regelt en overdag een wandelprogramma hebt met een groep. We gaan prachtig aan de wandel, bezoeken de terrassen voor de lokale lekkernijen, en sluiten de week af met een maaltijd bij het kampvuur. Ik laat je graag zien en proeven hoe heerlijk het daar is.
Kaas, wijn, worst, bier, en honing….leuk & lekker als het uit de streek komt. Bij de wandeldagen, fietsdagen die ik in Overijssel organiseer, zorg ik ter afsluiting voor iets lekkers van een aantal lokale producenten.
(ga voor de buitenactviteiten in 2021 naar de agenda)

-